onsdag den 15. februar 2012

Birthday girl

Sådan ser man ud når man lige er blevet 24 år og kommer hjem fra skole til en lejlighed der dufter af nybagte fastelavnsboller, som min kusine har lavet mens jeg har været afsted :)

6 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen! Hvor er du fin i kjolen (som jeg er lidt misundelig på ;))

    SvarSlet
  2. Tusind tak :) .. Kjolen er lidt et kup fra ts, til lidt under 1/3 af nyprisen :D

    SvarSlet
  3. Hvor er du fin! Og sikke en sød ballon :) Endnu engang tillykke - og hvor har du tabt dig meget, har du ikke? :)

    SvarSlet
  4. Tak søde Trine :) .. Ballonen er en min kusine snuppede med hjem fra jensens igår, hvor de havde dem.
    Jeg havde tabt mig 11,6 sidst jeg var nede og blive vejet, men det er efterhånden 3 uger siden og det er ikke gået helt efter planen de sidste par uger, så der er vidst røget omkring et halv kg på igen. Men det bliver der lavet om på fra næste uge :)

    SvarSlet
  5. Du er sgu sej, det er eddermugme gået stærkt! Jeg har gjort det meget langsomt, for jeg kan stadig ikke holde mig for kage og vin ;)

    Men ja - bare jeg når mit mål er jeg tilfreds!

    SvarSlet
  6. Tak :) .. Jeg har en del mere der skal smides, og jeg har svært ved at forblive motiveret når det ikke går så godt. Jeg har lige fået lidt for meget kage på det sidste :P .. Og fra igår måtte jeg igen drikke efter kyssesyge, det er lidt en dårlig kombi med at skulle være seriøs igen.

    Du er også skide sej, det er virkelig godt gået. Bare det var mig der havde motovationen til at dyrke motion. Og bare det går fremad, så skal man være glad. Mig og Mette snakkede også om en dag km du ikke havde tabt dig helt vildt :)

    SvarSlet